Aanmelden Proefles

Home / Aanmelden Proefles


Het begint natuurlijk allemaal bij de dansles. Dus heb je interesse om te leren dansen? Bekijk in ons rooster wat er gegeven wordt en welke les jou aanspreekt! Schrijf je meteen in voor de proefles. Je begint met een proefles, die kan overgaan in een  (betaalde) proefmaand en daarna is er de mogelijkheid om mee te doen voor een seizoen (tot en met juni).

Wil je na de proefles niet doorgaan? Dan betaal je niets!

De lessen beginnen altijd in september, maar later instappen mag ook.

De kosten variëren van 25 tot 50 euro per maand, afhankelijk hoeveel minuten de les duurt. Op de 2e les per week krijgt u 5 euro per maand korting, vanaf de 3e les per week maar liefst 10 euro korting en de 4e les krijgt u zelfs gratis!

De kracht van Dans Zaanstad is dat we ons niet beperken tot 1 locatie of regio, wij komen ook naar u! Staat in ons rooster niet aangegeven wat u zoekt? Meld u zich dan aan bij onze ‘animo-check’, hier geeft u aan waar u graag een bepaalde les zou willen volgen. Bij voldoende animo zullen wij uw aangevraagde les in de gewenste regio proberen op te starten. Ideaal toch? Wie weet zijn er mogelijkheden om de workshop vast op te nemen in ons rooster.

Maak van dansen je hobby. Het is gezond, leerzaam en goed voor je figuur!