Wie wat waar?

Home / Wie wat waar?


De dans- en balletschool heeft lessen in Zaandam en Koog a/d Zaan en werkt met verschillende gekwalificeerde docenten. Zowel kinderen vanaf 3 jaar als volwassenen kunnen bij ons leren dansen. Het aanbod bestaat uit diverse dansstijlen in meerdere niveaus, dus er zit voor bijna iedereen iets bij wat op zijn of haar wensen aansluit!

De dansklassen en selectieles is een bijzondere dansles, want deze dansles laat de leerling kennis maken met verschillende soorten muziek en dansstijlen. De kwaliteit en doelstellingen zijn te vergelijken met een professionele dansopleiding. Zo wordt er aandacht besteed aan klassiek ballet, jazz, showdance, commerciële hiphop, acrobatiek en nog veel meer technieken. Getalenteerde leerlingen worden gevraagd het selectieteam te versterken en mogen meedoen met extra optredens.

Dans Zaanstad is ook terug te vinden in het onderwijs. Zo geven we workshops in het basis- en voortgezet onderwijs en brengen we de jeugd die nog niet of weinig met dans in aanraking zijn geweest op toegankelijke wijze in contact met deze mooie kunstvorm.

Dans Zaanstad streeft naar samenwerking tussen organisaties die collectieve doelen kunnen stellen binnen de kunst en dans-sector. In de afgelopen jaren hebben we met trots een betrouwbaar team kunnen samenstellen. Dit team staat paraat om nieuwe projecten aan te gaan en dans te delen!